Choď na obsah Choď na menu


Objednávkový systém

12. 11. 2021

Ak by ste si radi objednali platený program alebo doplnkovú službu, stačí kliknúť na oranžové tlačidlo Objednať na ľavej strane vašej administrácie. Tu vidíte aj váš existujúci Cenový program. U skúšobnej verzie sa na tomto mieste zobrazuje aj počet dní, ktoré zostávajú do konca skúšobnej doby, v prípade platených cenových programov potom možnosť Zmeniť fakturačné údaje.

288.png   289.png

Pre zrušenie objednávky stačí kedykoľvek v priebehu vyplňovania znovu kliknúť na tlačidlo Objednať.

 

Výber programu

Objednávkový systém vas vykoná jednotlivými krokmi od výberu programu a doplnkových služieb cez zadanie fakturačných údajov až po voľbu spôsobu platby.
Na začiatku vidíte, aký cenový program máte momentálne aktívny, a nižšie potom prehľad programov, ktoré si môžete objednať. Výber programu vykonáte kliknutím na posuvník umiestnený pred názvom zvoleného programu. Viac k jednotlivým cenovým programom a ich podmienkam.

sni--mek-obrazovky-2021-11-12-v--13.24.08.png

 

 

 

 

sni--mek-obrazovky-2021-11-12-v--13.24.37.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doplnkové služby slúži na objednanie registrácia domény II. rádu a/alebo registrácia stránky do 20 vyhľadávačov (katalógov). Kliknutím na posuvník najskôr zvolíte, o ktorú službu máte záujem. Pri registrácii domény je následne nutné overiť, či je vami požadovaná doména voľná. Doménu zadávajte vždy v tvare bez www, napr. „aabbccdd.cz“ alebo „aabbccdd.eu

sni--mek-obrazovky-2021-11-12-v--13.24.53.png

Po objednaní a zaplatení služby Registrácia stránky do 20 vyhľadávačov (katalógov) budú vaše stránky pridané do zoznamu jednotlivých katalógov, aby bol váš web na trhu ľahšie k nájdeniu. Jednotlivým katalógom trvá rôznu dobu, kým pridajú Vaše stránky do svojho zoznamu, a to od jedného týždňa až po mesiac. Ak si objednáte k tejto službe aj doménu II. poriadku, musíte počkať, než sa doména zaregistruje. Priemerný čas trvania je do jedného týždňa.


Ďalšie doplnkové služby, ako sú práce programátora a grafika, sa dajú objednať zaslaním požiadavky na technickú podporu podpora @estranky.cz.

Pozn.: Upozorňujeme, že doplnkové služby budú vykonané až po spracovaní platby našim systémom.

Po výbere požadovaných služieb kliknite na tlačidlo Pokračovať v objednávke.

Fakturačné údaje, odoslanie objednávky

V tomto kroku budete požiadaní o vyplnenie vašich akturačných a kontaktných údajov. V závere uvidíte prehľad všetkých objednaných služieb vrátane dátumov ich platnosti, cien bez DPH a celkovej ceny bez DPH. Ak by ste chceli svoju objednávku upraviť, môžete sa pomocou tlačidla Zmeniť objednávku vrátiť a objednať jednotlivé služby znova. Kliknutím na tlačidlo Odoslať záväzne objednávku potvrdíte svoju objednávku, ktorá je následne prijatá do nášho systému.

Zaplatenie výzvy

Pre zaplatenie objednaných služieb máte na výber buď úhradu bankovým prevodom, alebo platobnou kartou.

293.png

Ak si zvolíte platbu bankovým prevodom, ponúkne sa vám nižšie tlačidlo Zobraziť informácie pre platbu. Po kliknutí naň sa dostanete na stránku s údajmi potrebnými na vykonanie úhrady objednaných služieb. Zároveň sú Vám tieto informácie zaslané na e-mail spoločne s výzvou na platbu vo formáte PDF.

Pri výbere platby kartou budete po kliknutí na tlačidlo Zaplatiť a následne Priešiť k platobnej bráne presmerovaní na platobnú bránu Raiffeisenbank a po zaplatení zase späť.

Po prijatí vašej úhrady a jej spracovaní naším systémom sa vám do administrácie nahrá faktúra, ktorú si môžete uložiť či vytlačiť. Faktúra vám tiež príde na e-mail, ktorý máte vo svojej administrácii uvedený ako základný.