Choď na obsah Choď na menu


Zámok

9. 11. 2021

Funkcia zámok stránok vám umožňuje uzamknúť si vaše stránky alebo ich vybranú časť či časti a sprístupniť ich iba návštevníkom, ktorí poznajú heslo.

Táto časť stránok slúži na zaheslovanie celých stránok, ale aj ako správa všetkých hesiel a zaheslovaných častí stránok. Kliknite v Ovládacom centre na Nastavenie – Rozšírené – Zámok.

sni--mek-obrazovky-2021-11-09-v--17.11.41.png

Zámok - zaškrtnite voľbu Áno. Pre prístup do vašich stránok vyplňte do políčka Heslo pre prístup vaše heslo, ktoré bude po návštevníkoch vašich stránok vyžadované pred vstupom na vaše stránky. Dbajte tiež na bezpečnosť hesla, aby malo pokiaľ možno čo najvyššiu úroveň ochrany. Odporúčame použiť heslá s obsahom čísel, veľkých a malých písmen, špeciálnych znakov. Tým dosiahnete maximálnu ochranu proti prelomeniu do vašich eStránok. Pokiaľ ste už nejaké heslo na zamknutie stránok použili, ide vidieť pod položkou Zámok v Zozname hesiel.
Dôvod, prečo sú vaše stránky uzamknuté, môžete špecifikovať v políčku Text na stránku (napr. Stránka je vo výstavbe).

Zoznam hesiel – v zozname sa vám zobrazujú všetky heslá, ktoré boli vložené do systému. Každé heslo môžete upraviť, pozastaviť (dočasne znefunkčniť) či zmazať. Kliknutím na tlačidlo Pridať heslo vložíte nové heslo, ktoré potom môžete využiť na zamknutie ľubovoľnej stránky. Pokiaľ máte zamknuté celé stránky, pre odomknutie a vstup do vašich eStránok platí akékoľvek heslo z tohto zoznamu.

sni--mek-obrazovky-2021-11-09-v--17.15.32.png

Zoznam zamknutých stránok – v tomto zozname sa zobrazujú všetky zamknuté stránky (príspevky) a zložky s vašimi fotografiami. V zozname je uvedený Názov stránky/zložky, Zámok a použité aktuálne heslo. Ak kliknete na odkaz Zamknuté, môžete stránky Odomknúť alebo zmeniť prístupové heslo pre túto stránku/priečinok.