Choď na obsah Choď na menu


Komentáre

8. 11. 2021

Administráciu všetkých komentárov nájdeme ľahko v hornom paneli. Tlačidlo Komentáre sa dá vidieť iba ak máte pod príspevkom vložený aspoň jeden komentár.

sni--mek-obrazovky-2021-11-08-v--15.31.10.png

Prehľad komentárov vyzerá podobne ako pri prehľade fotografii. Jednotlivé komentáre, ktorými návštevníci vašich eStránok okomentovali fotografie, môžete zoraďiť podľa dátumu vloženia, autora, vašich odpovedí na vložené komentáre. Alebo ak pri nejakom komentári kliknete na fotoalbum, do ktorého bol komentár vložený, tak sa vám zobrazia iba komentáre k danému fotoalbumu.

Každý zobrazený komentár obsahuje Nadpis, pod ním názov fotoalbumu, v ktorom sa komentár nachádza. Ďalej obsah celého príspevku. Po pravej strane vloženého komentára nájdete autora komentára a dátum vloženia.

Každý blok s komentárom obsahuje 3 funkcie ako reagovať. Buď môžete komentár tlačidlom Zmazať alebo Odpovedať. V tom prípade sa otvorí nové okno do ktorého môžete pripojiť svoju reakciu na komentár.

Posledná funkcia je Blokovanie IP adresy. Pokiaľ užívateľ otravuje vaše eStránky alebo neustále narúša ich poriadok, môžete jednoducho jeho IP adresu blokovať. Potom už nebude mať daný užívateľ možnosť sa nikdy na vaše eStránky pozrieť. Celú jeho IP adresu vidíte po ľavej strane od tlačidla Blokovať IP. Odblokovanie adresy môžete vykonať v Nastavenia - Základné - Blokované IP (pozri Blokované IP).

sni--mek-obrazovky-2021-11-08-v--15.33.31.png