Choď na obsah Choď na menu


Ostatné

Príspevky

Ako vložiť vlastnú pätičku?

Zmeniť existujúcu pätičku a nahradiť ju za svoju vlastnú sa dá urobiť v niekoľkých jednoduchých krokoch.

 

Prenesené dáta

(tzv. traffic alebo tiež limit prenosu dát) je súčet všetkých dát, ktoré môžu byť prenesené medzi serverom a okolitým svetom. Počítajú sa všetky dátové prenosy (tj. www, FTP, stiahnutie fotiek a pod...).

 

Zvýšenie kapacity pamäte

Pre zväčšenie kapacity stránok môžete prejsť na jeden z našich platených programov.

 

Kapacita pamäte

Slúži na zobrazenie zabranej pamäte. Postupným nahrávaním fotografií a súborov sa zapĺňa kapacita stránok. Jej veľkosť je viazaná na váš cenový program.

 

Objednávkový formulár - Jednoduchý návod (2/2)

V prvej polovici tohto návodu sme si vysvetlili, k čomu takýto formulár je, a vytvorili sme si poďakovanie pre našich nakupujúcich. Teraz nám iba chýba vytvoriť si samotný objednávkový formulár.

 

Objednávkový formulár - Jednoduchý návod (1/2)

Každý z vás by si rád pridal do svojich eStránok jednoduchý objednávkový formulár. Je to spôsob, ako nechať návštevníkov objednávať vaše produkty.

 

Štatistiky

Základný prehľad

 

Pridanie e-mailu do poštového klienta

Spolu s doménou pri eStránkach dostávate možnosť založiť si e-mailové schránky. Pokiaľ nechcete využívať webové prostredie mailu, môžete si nastaviť poštového klienta (Outlook, Thunderbird, ...) a vybavovať e-maily v ňom.

 

Příspěvky

Do svojich eStránok môžete vložiť akýkoľvek článok, obrázok alebo video, o ktoré sa chcete podeliť s návštevníkmi vašich stránok.