Choď na obsah Choď na menu


Nastavenie - vzhľad

Príspevky

Design

Dizajn slúži na výber vzhľadu výsledných www stránok.

 

Menu na výslednej stránke

Jednoducho si zostavte Menu na eStránkach pomocou vkladaných príspevkov a rubrík.

 

Úvodná strana

Úvodná strana je prvé, čo návštevník vašich eStránok uvidí.

 

Nadpis stránok

Nadpis stránok je veľmi dôležitý pre vyhľadávače. Používa sa ako odkaz pre stránku vo vyhľadávačoch.

 

Nastavenie fotoalbumu

V tejto sekcii si môžete vybrať, akým štýlom si bude vaša fotografia užívateľ vo fotoalbume prezerať. Na výber máte zo 4 typov zobrazenia fotiek na vašich výsledných eStránkach.

 

Zmena farby pozadia šablóny

V niekoľkých krokoch si ukážeme, ako ľahko zmeniť pozadie šablóny vašich eStránok. Skúsime zmeniť farbu pozadia, vložiť fotografiu do pozadia alebo zobraziť na pozadí obyčajný obrázok.

 

Úpravy nadpisu

Budeme mať na eStránkach nejaký nadpis a čo ak ho budeme chcieť upraviť trošku viac, než čo nám dovoľuje úprava v administrácii? Potom ste na správnom mieste.

 

Vloženie ikony stránky

Určite ste sa stretli s tým, že sa pri niektorých stránkach zobrazuje vľavo vedľa adresy ikonka, ale neviete, ako si svoju vlastnú faviconu vložiť na svoje eStránky?

 

Zmena obrázku v pozadí šablóny

V niekoľkých krokoch vám ukážeme, ako ľahko zmeniť pozadie šablóny. Skúste zmeniť farbu pozadia, vložiť do pozadia fotografiu alebo obrázok.

 

Ako vložiť vlastnú pätičku na svoje stránky

Na každej stránke, ktorú ste si u eStránok vytvorili, ste na jej konci našli pätičku s naším copyrightom. Pomerne veľa užívateľov by rado tento náš copyright odstránilo a v rámci firmy si tam dalo niečo vlastné.