Choď na obsah Choď na menu


Súbory

11. 11. 2021

Do svojich eStránok môžete vložiť prakticky akýkoľvek typ súboru. Maximálna veľkosť je 50 MB.

11--1-.jpeg

Väčšina súborov patrí do nejakej skupiny (dáta, hudba, obrázky, dokumenty, videá,...) a táto skupina má vždy svoj špecifický obrázok, ktorý vám uľahčí prehliadanie.

1. Prejdite do Nastavenia - Rozšírené - Súbory

sni--mek-obrazovky-2023-05-18-v--14.29.10.png

2. Pre vloženie nového súboru kliknite na tlačidlo Vybrať súbor, vyberte súbor ktorý chcete nahrať a potom kliknite na tlačidlo Vložiť pre jeho uloženie.

sni--mek-obrazovky-2023-05-18-v--14.50.12.png

3. Uložené súbory je možné zotriediť podľa dátumu, názvu, prípony či veľkosti, a to vždy vzostupne aj zostupne (jeden klik myšou na slovo "data" zoradí súbory vzostupne, pri druhom kliknutí sa súbory poskladajú zostupne). Typ radenia, ktorý ste si zvolili, naznačuje malá šípka pri vybranom spôsobe radenia smerujúcej nahor alebo nadol.

sni--mek-obrazovky-2023-05-18-v--14.53.25.png

Každý súbor môžete zmazať, alebo nahrať jeho novú verziu.

Súbor zmažete po kliknutí na ponuku zmazať súbor, ktorý sa nachádza pod každým súborom. Viac súborov naraz je možné zmazať tak, že si súbory určené na zmazanie označíte (posuniete jazdec na ľavej strane pri súbore) a úplne dole kliknete na možnosť Zmazať označené súbory. Ak mažete súbor, ktorý je použitý v texte príspevku alebo na úvodnej strane, budete na to upozornený.

 Môžete nahrať novú verziu súboru (napr. nový cenník), a to po kliknutí na Aktualizovať súbor. V priebehu písania príspevku ste určite súbor niekoľkokrát vložili, novo nahraný súbor zostane prepojený s príspevkami ako ten pôvodné.

 Pre nahrávanie väčšieho počtu súborov môžete využiť FTP, ale veľkosť jedného súboru opäť nesmie presiahnuť 50 MB.