Choď na obsah Choď na menu


Vloženie fotografií

11. 11. 2021

Nahrávanie fotografií je rozdelené na tri jednoduché kroky.

sni--mek-obrazovky-2021-11-11-v--11.23.31.png

1. Umiestnenie fotografií

Najskôr si na ľavej strane v menu vyberte Fotoalbum.

Môžete si vytvoriť novú zložku, stačí kliknúť na odkaz Pridať zložku. Otvorí sa vám okno kde zadáte názov fotoalbumu a kliknete na Vytvoriť.

2. Výber fotografií

Teraz si vyberiete fotografie. Kliknite na tlačidlo Vložiť fotografie a otvorí sa vám okno, kde si môžete vybrať nahrávanie buď klasické, tzn. po jednej fotografii alebo hromadnej, tzn. môžete si označiť viac fotografií zároveň (pokojne celý Váš album). Potom len kliknete na Nahrať fotografie a všetky vybrané fotografie sa vám vložia do zoznamu nižšie. Z tohto zoznamu si môžete ešte pred zahájením nahrávania zmazať vybrané fotografie.

Niektoré prehliadače nezobrazia zapnutý Flash Player. Je nutné kliknúť pravým tlačidlom a vybrať možnosť Povoliť Flash, prípadne sa pozrieť do nastavenia prehliadača a povoliť priamo v ňom.

sni--mek-obrazovky-2021-11-11-v--11.24.34.png

3. Nahranie fotografií

Posledným krokom je spustenie nahrávacieho procesu. Kliknite na tlačidlo Nahrať fotografie. Fotografie sa začnú nahrávať a vy sledujete postup nahrávania. Počkajte, kým sa nahrávanie neukončí. Potom nad fotografiami kliknete na kolónku Prejsť do priečinka.

sni--mek-obrazovky-2021-11-11-v--11.26.22.png

To je všetko. Fotografie sú nahrané a vy sa môžete pochváliť priateľom novými fotografiami z dovolenky :)

Pre väčšie množstvo nahrávania fotografií je pohodlnejšie a rýchlejšie využiť nahrávanie pomocou FTP (pozri FTP).

Maximálna veľkosť jednej nahrávanej fotografie je 5MB.