Choď na obsah Choď na menu


Prehľad fotografií

11. 11. 2021

Zobrazí vám prehľad všetkých vašich uložených fotografií, ktoré potom môžete pomocou tlačidiel rôzne zoraďovať. Radiť fotografie môžeme podľa Dáta vloženia, Názvu fotografií, podľa dátovej Veľkosti od najväčšej alebo od najmenšej fotografie.

sni--mek-obrazovky-2021-11-11-v--10.42.24.png

Po pravej strane od tlačidiel na radenie máme dve tlačidlá pre rôzne zobrazenia našich fotografií. Za zobrazením úplne v pravo si môžete zvoliť počet fotografií na stránke.

sni--mek-obrazovky-2021-11-11-v--10.43.30.png

Fotografie vedľa seba:

je štandardný prehľad s malými náhľadmi fotografií. Každá fotografia disponuje dvoma tlačidlami na zmazanie fotografie alebo jej úpravu.

sni--mek-obrazovky-2021-11-11-v--10.44.33.png

Ak by ste chceli zmazať viac fotografií naraz vyberte jednotlivé fotografie prejdením posuvníka a na konci stránky kliknite na tlačidlo Zmazať označené. Po kliknutí na tlačidlo Upraviť sa vám otvorí nové okno, v ktorom môžete samotnú fotografiu upravovať. Poslednou funkciou je tlačidlo na konci Presunúť označené. Vyberte fotografie a kliknite na tlačidlo. Otvorí sa vám malé okno s prehľadom vašich už vytvorených fotoalbumov, jeden vyberte a kliknite na tlačidlo Presunúť.

sni--mek-obrazovky-2021-11-11-v--10.45.24.png

Fotografie pod sebou:

tento prehľad vám ponúka oveľa viac ako ten predchádzajúci, zobrazuje nielen malé náhľady, ale môžeme meniť aj názvy fotografií, popis fotografií. Pri položke zložka môžeme vybrať iné fotoalbum, a tak fotografiu presunúť inam. Pod náhľadom sú opäť zaškrtávacie polia, takže môžeme fotky presúvať a mazať rovnakými tlačidlami rovnako ako pri zobrazení Fotografie vedľa seba, ktoré sú na konci stránky. Pod zložkou sa ešte nachádza informácia o fotografii ako je rozlíšenie fotografie, dátová veľkosť, dátum uloženia fotografie a koľkokrát bola na vašich stránkach už fotografia prehliadnutá. Tiež tu máme možnosť Transformácie, ktorá nám umožňuje tlačidlami Otočiť vľavo alebo vpravo. Fotografia sa po uložení sama transformuje. Po všetkých úpravách na konci stránky stlačíme tlačidlo Uložiť a vykonajú sa všetky zmeny na vašich fotografiách.

sni--mek-obrazovky-2021-11-11-v--10.46.49.png